HYUNDAI HYU-524N NVR POE, okos rögzítő, 8*4.0MP IP kamera rögzítő, 8db POE Port

HYUNDAI HYU-524N NVR POE, okos rögzítő, 8*4.0MP IP kamera rögzítő, 8db POE Port
HYUNDAI HYU-524N NVR POE, okos rögzítő, 8*4.0MP IP kamera rögzítő, 8db POE Port
HYUNDAI HYU-524N NVR POE, okos rögzítő, 8*4.0MP IP kamera rögzítő, 8db POE Port

8 csatornás NVR (60 Mbps rögzítési sávszélesség), 8db POE csatlakozóval, HDD max. 1 x 6 TB, 3.5'' HDD, Audió ki-/be:0/0, Ingyenes P2P cloud elérés, 1db VGA (FHD), 1db HDMI (FHD). Harmadik féltől származó kamerák támogatása (ONVIF). PENTAPLEX. LAN, Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás, CMS távfelügyeleti és NVR, mobiltelefon kliens szoftver. WIFI (opciós access point-tal). 3G (opciós mobil routerrel). 3 év garancia. 


Az árak megtekintéséhez regisztráljon webáruházunkban ide kattintva!
Ezt követően lépjen be webáruházunkba a regisztráció során megadott felhasználónévvel, jelszóval, így már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni! 


Ha Ön telepítő vagy viszonteladó,  állandó (akár 35-40%-os a lista árhoz képest) kedvezménnyekkel, egyedi ajánlatokkal várjuk! 

Gyártó
HYUNDAI
Raktáron   (7 db)
Részletek

HYUNDAI - Látványos különbség! Kivételes Biztonság!Megérkezett az új IP rendszer, nekünk!  

 • Plug and Play

  8 Csatornás FULL HD POE IP Rögzítő  8 csatornás IP POE ONVIF rögzítő mely képes minden ONVIF technológiájú  kamerával együttműködni (HYUNDAI, IDENTIVISION, DAHUA, HIKVISION, UNIVIEW). 

 • Lenyűgöző 2K Felbontás  2K felbontás 25FPS képkocka sebességgel.   4K Video Viewing Experience


 • Powerful Decoding and Recording Performance

  Erőteljes Dekódolás és Rögzítés  8*4MP-es felbontású IP kamera rögzítése és ezek egyidejű megtekintése a kiemelkedő rögzítési sávszélességnek köszönhetően. Élvezze az h.264+ sebességű extra gyors keresést a felvételek visszatekintéséhez.  •  


 • Hyundai Premium Ingyenes Mobil App  Egyszerű és felhasználóbarát felület amely megkönnyíti a felhasználó számára az élőképek megtekintését és a rögzített videók lejátszását. Az applikáció képes push üzenetek küldésére is, hogy az információk a leggyorsabban az ügyfélhez érjenek, mindegy hogy ő Wifi vagy 3G/4G hálózatot használ.  4K Video Viewing Experience


 • Powerful Decoding and Recording Performance

  Intelligens megfigyelés CMS használatával  256 eszköz távoli élőkép megtekintésére és rögzített videók lejátszására alkalmas intuitív felhasználóbarát felülettel rendelkező CMS program akár 4 monitor használatával is, térkép funkcióval.
 • Megbízható P2P Cloud elérés és DDNS Német Szerveren  Minden Hyundai rögzítőhöz elérhető a Németországban elhelyezett ingyenes Hyundai cloud P2P felhő elérés és DDNS szerverpark, amivel felhasználóbarát felületen kezelhetőek a hozzáadott eszközök. A rendszer képes automatikus emailt küldeni, ha 24 óráig nem adott az eszköz életjelet.   4K Video Viewing Experience

 • Plug and Play

  Ajándék +2 év garancia a videó rögzítőhöz  Az alap 1 év garancia mellé további +2 év garanciát biztosítunk az Ön számára! Rendelje meg most 3 év teljes körű garanciával a rögzítőt! 

  A garancia hazai márkaszervizben érvényesíthető.
 • H.265+ tömörítés a kevesebb tárhelyért  A rögzítő képes a videó tartalomnak megfelelő legjobb tömörítési eljárást kiválasztani. H.265+ használatával akár fele akkora tárhely is elegendő összehasonlítva a H.264 tömörítéssel szemben.  4K Video Viewing Experience 

 • Plug and Play

  Zéro, nulladik csatorna  Adatforgalom csökkentés és alacsony sávszélességű mobilhálózat esetén is biztosítja, hogy áttekintő osztott képet kapjunk a védett objektumról. 


 • A Hyundai megfigyelő rendszerek azért is igen népszerűek - mind a kamera rendszer tulajdonosok, mind telepítő szakemberek körében - mert a gyártó kiemelt célja a felhasználók értékeinek korszerű és költséghatékony védelme.

 • Ha szeretné, hogy az Önt, vagy Ügyfelei otthonát, családját, értékeit, vállalatát, intézményét, korszerű és remek ár/érték arányú megfigyelőrendszer védje, akkor a Hyundai biztonságtechnikai kitűnő megoldásokat nyújtanak az Ön számára.
Adatok
Cikkszám
10174
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!