Beléptető rendszerek

Abban az esetben, ha egy épületben, vagy telephelyen szükség van a dolgozók, látogatók mozgásának térben és időben való korlátozására, esetleg mozgásának nyomon követésére, munkaidő nyilvántartás érkezés-távozás szerinti kezelésére akkor beléptető rendszerre van szükség. A beléptető terminálok továbbítják a ki-belépés adatait, a központi számítógéppel való esetleges kapcsolatmegszakadás esetén tárolják azokat, és a kapcsolat helyreálltával elküldik a rögzített információt.


58termék 19
58termék 19

Beléptető rendszerek típusai

  • Kártyás beléptető
  • Számkódos beléptető
  • Munkaidő nyilvántartásos
  • Újjlenyomat azonosításos beléptetők

Beléptető rendszerek kialakítása

Önálló terminálként használható , így nem igényel semmilyen kiépítést a helyi hálózathoz csatlakoztatható számítógépről nyomon követhető kiértékelhető.

Központi vezérlő terminál és az olvasók kábellel csatlakoznak a központhoz , az olvasók lehetnek beltéri illetve kültéri vízmentes kialakításúak , az ajtó mindkét oldalára felszerelhető és az ajtóban lévő elektromos zárat is tudják működtetni.

Több ajtóból álló rendszer összekapcsolásánál minden ajtóhoz külön vezérlő csatlakozik és a vezérlők egyenként a helyi hálózathoz csatlakoznak, így az épületekben található számítógép hálózat felhasználásával gyorsan kiépíthető a rendszer , nagyobb kábelezési munka elkerülésével.

A legújabb rendszerek wifi csatlakozással kábelmentes kialakítással rendelkeznek.

Az önálló ajtóvezérlővel ellátott beléptető rendszerek nagy előnye a központi vezérlővel ellátott rendszerekhez képest , ha esetlegesen meghibásodás történik akkor csak az az 1 ajtó esik ki a rendszerből és többi ajtó zavartalanul működik.

Szűrés
Termék státusza
Gyártó