Hyundai HYU-302, 2MP 1080p IP kültéri dóm kamera, POE, motorzoom (f=2.8-12.0mm)
Hyundai HYU-302, 2MP 1080p IP kültéri dóm kamera, POE, motorzoom (f=2.8-12.0mm)
39 747 Ft+ÁFA (50 479 Ft)

Hyundai HYU-302, 2MP 1080p IP kültéri dóm kamera, POE, motorzoom (f=2.8-12.0mm)

Kültéri, színes, 1/2.9'', 2 MegaPixel (25fps), valós D/N, 0.1 lux, WDR, IR LED (40m), varifokális, motorzoom optika: f=2.8-12.0mm. Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás, CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver. Tápfeszültség: 12V DC/POE

A kamera nem Nextgen széria, ezért a Hyundai rögzítőhöz történő automatikus hozzáadás nem működik, fix IP cím beállítása szükséges!

Kamera alapértelmezett IP címe: 192.168.1.120 jelszó: 1111


Első megrendelésére akár 35% is kaphat! Hogyan?

- Regisztráljon webáruházunkban ide kattintva!
- Ezt követően lépjen be webáruházunkba a regisztráció során megadott felhasználónévvel, jelszóval, így már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni! 


Ha Ön telepítő vagy viszonteladó, úgy nemcsak az első vásárlásakor, hanem állandó (akár 35-40%-os) kedvezménnyekkel, egyedi ajánlatokkal várjuk! 

Gyártó
HYUNDAI
Raktáron   (2 db)
39 747 Ft+ÁFA (50 479 Ft)
Részletek

HYUNDAI - Látványos különbség! Kivételes Biztonság!Megérkezett az új IP rendszer, nekünk!  

 • Plug and Play

  2MP FULL HD 1080p megfigyelő kamera Sony CMOS  Nagyobb fényérzékenység a látható és az infrafény tartományban is.  A kisebb pixel méretből adódóan élesebb, szebb kép, kevesebb képzaj. ONVIF kamera mely képes minden technológiájú IP NVR rögzítővel együttműködni (DAHUA, HIK, UNIVIEW, HYUNDAI, TVT). 

 • Lenyűgöző FULL HD Felbontás  A megfigyelő kamera 2MP (Full HD 1080p) felbontásával, varifokális f=2.8-12.0mm optikájával arc, rendszám akár 12-24m-ről is felismerhető, azonosítható.    4K Video Viewing Experience


 • Powerful Decoding and Recording Performance

  Smart IR Funkció  A beépített nagy teljesítményű 3db IR LED-ek akár 30-40 méterig is elvilágítanak. Az intelligens IR LED szabályozó funkciónak köszönthetően a sötétben a közeledő objektumok / személyek felismerhetőek maradnak, nem fehérednek el az IR kamera túlvilágítása miatt. •  


 • Hyundai Premium Ingyenes Mobil App  Egyszerű és felhasználóbarát felület amely megkönnyíti a felhasználó számára az élőképek megtekintését és a rögzített videók lejátszását. Az applikáció képes push üzenetek küldésére is, hogy az információk a leggyorsabban az ügyfélhez érjenek, mindegy hogy ő Wifi vagy 3G/4G hálózatot használ.  4K Video Viewing Experience


 • Powerful Decoding and Recording Performance

  Intelligens megfigyelés CMS használatával  256 eszköz távoli élőkép megtekintésére és rögzített videók lejátszására alkalmas intuitív felhasználóbarát felülettel rendelkező CMS program akár 4 monitor használatával is, térkép funkcióval.
 • Megbízható DDNS Német Szerveren  Minden Hyundai rögzítőhöz elérhető a Németországban elhelyezett DDNS szerverpark, amivel felhasználóbarát felületen kezelhetőek a hozzáadott eszközök. A rendszer képes automatikus emailt küldeni, ha 24 óráig nem adott az eszköz életjelet.   4K Video Viewing Experience

 • Plug and Play

  Ajándék +2 év garancia a kamerához  Az alap 1 év garancia mellé további +2 év garanciát biztosítunk az Ön számára! Rendelje meg most 3 év teljes körű garanciával a kamerát! 

  A garancia hazai márkaszervizben érvényesíthető.   

  
 • A Hyundai megfigyelő rendszerek azért is igen népszerűek - mind a kamera rendszer tulajdonosok, mind telepítő szakemberek körében - mert a gyártó kiemelt célja a felhasználók értékeinek korszerű és költséghatékony védelme.

 • Ha szeretné, hogy az Önt, vagy Ügyfelei otthonát, családját, értékeit, vállalatát, intézményét, korszerű és remek ár/érték arányú megfigyelőrendszer védje, akkor a Hyundai biztonságtechnikai kitűnő megoldásokat nyújtanak az Ön számára.
Adatok
Cikkszám
7923
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!