Hikvision IP csőkamera - DS-2CD1043G0-I (4MP, 2,8mm, kültéri, H265+, IP67, IR30m, ICR, DWDR, 3DNR, PoE, műanyag)

Hikvision IP csőkamera - DS-2CD1043G0-I (4MP, 2,8mm, kültéri, H265+, IP67, IR30m, ICR, DWDR, 3DNR, PoE, műanyag)
Hikvision IP csőkamera - DS-2CD1043G0-I (4MP, 2,8mm, kültéri, H265+, IP67, IR30m, ICR, DWDR, 3DNR, PoE, műanyag)

Kiváló képminőség éjjel-nappal, könnyű telepíthetőség, kényelmes használat. Válassza a biztonságot 3 év garanciával!


Az árak megtekintéséhez regisztráljon webáruházunkban ide kattintva!
Ezt követően lépjen be webáruházunkba a regisztráció során megadott felhasználónévvel, jelszóval, így már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni! 


Ha Ön telepítő vagy viszonteladó,  állandó (akár 35-40%-os a lista árhoz képest) kedvezménnyekkel, egyedi ajánlatokkal várjuk! 

Gyártó
HIKVISION
Garancia
36 hónap
Lencse
2,8
IP kamera felbontás
4MP
Látószög
100 mm
Raktáron   (30 db)
Részletek

Videó felbontás 

A kamerának a felbontása 4 Megapixel méretű. A pixelek száma azt határozza meg, hogy adott képterület vízszintesen és függőlegesen mennyi pixelből áll. Egy jól felismerhető arcról készült felvételnek minimum 50x50p méretűnek kell lennie, azaz függőlegesen és vízszintesen is 50-50 pixel méretű területet kell alkotnia a felvételnek. Az emberi arc többnyire 18-20 cm szélességnél ritkán nagyobb, tehát minden egyes centiméterre kb. 2.7 pixel részletgazdagság jut. 

 

 

Önálló működés

Mint minden IP kamera, így ez a kamera is közvetlenül a hálózathoz csatlakozva önálló mini számítógépként viselkedik, saját IP címe van, amelyen keresztül a gyártói programok segítségével kezelni és konfigurálni is tudod. A hálózathoz való csatlakoztatást közvetlenül a routerhez vagy a hálózat más pontjaihoz is megoldható.

Kialakítás, termék felépítése  

Kialakítását tekintve ez a kamera egy cső típusú kamera. A csőkamera jelenleg még mindig legkedveltebb felépítési forma.

A csőkamerák kedveltségének és emiatt széles körű felhasználásának oka leginkább a könnyű telepíthetőség, hiszen néhány csavarral könnyedén felhelyezetők bármilyen felületre, valamint a tartókonzol biztosította 3 tengely mentén való beállíthatóság is nagyban hozzájárul a könnyű szereléséhez. Néhány rögzítőcsavar segítéségével gyakorlatilag bármilyen teszőleges megfigyelési pont felé irányítható a kamera lencséje. 

IR-CUT

A kamera éjellátása 30 méter, amelynek egyik sarokpillére az IR-CUT amely természetesen ebben a kamerában is megtalálható. Az éjszakai látáshoz nem elegendő infra fénnyel bevilágítani a területet. Ahhoz, hogy a kamera lásson is mellette, tudnia kell működnie éjszakai üzemmódban is. Az IR-CUT pontosan ezt szolgálja ki, hiszen az IR-CUT egy fényszűrő berendezés, közvetlen a kamera fényérzékelője és a lencse között elhelyezve. 

Éjszakai látótávolság 

A kamera ledek segítségével éjszaka is lát. Ekkor a gyár által megadott éjszakai látótávolsága 30 méter, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy ekkora távolságig képes a látótere közepén található tárgyat megvilágítani optimális viszonyok esetén. A gyakorlatban ezen a következők ronthatnak:

  • A megfigyelt látótérbe lógó, a kamera által kibocsátott fényt visszaverő tárgyak.
  • Köd, pára, csapadék
  • A kibocsátott fény a látótér közepén a legerősebb, attól távolodva kameránként különböző mértékben gyengül 

Hálózati kapcsolat 

Ebben az IP kamerában megtalálható egy vezetékes hálózati csatlakozó, amely segítségével LAN hálózatokhoz kábellel RJ45-ös porton keresztül tudjuk csatlakoztatni. Fontos, hogy Cat5 vagy e feletti besorolású UTP, FTP, STP kábellekkel egyaránt használható. A LAN csatlakozó adatátviteli sebessége lehetővé teszi a kamera legnagyobb felbontásakor előállítható legmagasabb bitrátán való kommunikációt egyszerre több végpont irányába is.

A hálózati kábel csatlakoztatásánál arra mindenképpen figyelni kell, hogy a csatlakozás vízhatlan legyen, tehát ne tegyük ki szándékosan magas párának, vagy akár az időjárás viszontagságainak sem.

Power over Ethernet (PoE) 

A kamera rendelkezik Pover over Ethernet (PoE) támogatással. A Pover over Ethernet konkrétan azt jelenti, hogy a kamera hálózati adatátvitelt biztosító (UTP, FTP, stb.) kábelén nem csak az adat, hanem az IEEE 802.3af és 802.3at szabványok által előírt módon áram is továbbítódik a kamera irányába a megfelelő PoE kompatibilis switchek, injektorok vagy routerek felől.

Mivel a PoE egyetlen kábel használatával lehetővé teszi a tápellátást és egyben az adatátvitelt, nem kell annyit költeni a hálózati nagyfeszültség felszereléshez szükséges kábelek megvételére és bekötésére, valamint nincs szükség dugaljzatokra és egyéb kiegészítőkre. A PoE egyszerűbbé és többségében olcsóbbá teszi a hálózat telepítését és bővítését olyan épületekben, ahol az új távvezetékek telepítése túl költséges vagy lehetetlen lenne. A PoE használatával olyan helyekre szerelhetjük fel a kamerát, ahol az elektromos áram bevezetése nem lenne célszerű, mint pl.álmennyezetre.

Kezelőfelület 

A HIKVISION DS-2CD1043G0-I(2.8MM) IP kamera kezelőfelülete letisztult, egyszerű, de annál inkább használható vezérlési lehetőséget biztosít a kamera felé. A kamera teljes körű konfigurálásához szükség van egy számítógépre, amelynek böngészőjén keresztül el lehet elvégezni a beállításokat. Windows operációs rendszer használata esetén kézenfekvő az Internet Explorer 11 vagy újabb verziójának használata. 

Adatok
Vandálbiztos kivitel
Nincs
Kültéri kivitel
Van
Beépített Infra led
Van
BLC
Van
WDR
Van
Day&Night
Van
ICR
Van
FPS Max. felbontás esetés
2
CCD/CMOS
1/3" Progressive scan CMOS
Max. LAN sebesség
1
Lencs foglalat
M12
Max. IR távolság
3
Kapcsolat típusa
Vezetékes
Onvif
Van
Digitális zajszűrés
3DNR
Méret
70x173mm
H264+
Van
H265
Van
H265+
Van
Tipus
Cső
PTZ
Nincs
Tápellátás
12VDC / PoE
DWDR
Van
Működési hőmérséklet
-30C - +50
Tömörítés
H265+, H265, H264+, H264
Fogyasztás
7
Cikkszám
212702
Tömeg
270 g/db
További tulajdonságok
  • FPS: 2560x1440/25fps
  • Minimum fényszükséglet: 0,01Lux @F1.2, AGC ON
  • Hálózati csatlakozó: 1xRJ45 10/100M
  • Időjárásálló kültéri ház (IP67)
  • Day&Night funkció (mechanikus IR cut filter)
  • PoE bekötés:  4/5 (+), 7/8 (-)
  • Méret: 70x173mm
  • 6954273666927
  
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!