Hikvision IP turretkamera - DS-2CD1343G0-I (4MP, 2,8mm, kültéri, H265+, IP67, IR30m, ICR, DWDR, 3DNR, PoE)

Hikvision IP turretkamera - DS-2CD1343G0-I (4MP, 2,8mm, kültéri, H265+, IP67, IR30m, ICR, DWDR, 3DNR, PoE)
Hikvision IP turretkamera - DS-2CD1343G0-I (4MP, 2,8mm, kültéri, H265+, IP67, IR30m, ICR, DWDR, 3DNR, PoE)

Legmagasabb képminőség a világ bármely pontjáról!


Az árak megtekintéséhez regisztráljon webáruházunkban ide kattintva!
Ezt követően lépjen be webáruházunkba a regisztráció során megadott felhasználónévvel, jelszóval, így már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni! 


Ha Ön telepítő vagy viszonteladó,  állandó (akár 35-40%-os a lista árhoz képest) kedvezménnyekkel, egyedi ajánlatokkal várjuk! 

Gyártó
HIKVISION
Garancia
36 hónap
Lencse
2,8
IP kamera felbontás
4MP
Látószög
98 mm
Raktáron   (10 db)
Részletek

  Videó felbontás

  A  kamera felbontása 4 Megapixel méretű. A pixelek száma azt határozza meg, hogy adott képterület vízszintesen és függőlegesen mennyi pixelből áll. Egy jól felismerhető arcról készült felvételnek minimum 50x50p méretűnek kell lennie, azaz függőlegesen és vízszintesen is 50-50 pixel méretű területet kell alkotnia a felvételnek. Az emberi arc többnyire 18-20 cm szélességnél ritkán nagyobb, tehát minden egyes centiméterre kb. 2.7 pixel részletgazdagság jut. Ekkor már felismerhető egy emberi arcról készített fénykép. Természetesen minél nagyobb az arc mérete a felvételen, annál felismerhetőbb.

  A felvételen szereplő arc felismerhetőségét azonban nagyban befolyásolja a felbontás mellett a látószög is. Ennek a kamerának a látószöge 98°, így ez is hatással van arra, hogy egy emberi arc mekkora távolságból ismerhető fel a kamera által biztosított képanyagon. 
  Önálló működés

  Mint minden IP kamera, így ez a kamera is közvetlenül a hálózathoz csatlakozva önálló mini számítógépként viselkedik, saját IP címe van, amelyen keresztül a gyártói programok segítségével kezelni és konfigurálni is tudod. A hálózathoz való csatlakoztatást közvetlenül a routerhez vagy a hálózat más pontjaihoz is megoldható.

  Kialakítás, termék felépítése

  Kialakítását tekintve a HIKVISION DS-2CD1343G0-I(2.8MM) IP kamera egy turret típusú kamera. A dómkamerához hasonlóan ugyan félgömbnek kinéző kamera, azonban a lencse és az éjszakai megvilágításért felelős ledek nem egy félgömb alakú búra alá vannak elhelyezve, hanem külön nyíláson szórják fényüket a kamera elé. Egyszerre próbálja ötvözni a dómkamerák és a csőkamerák kedvező tulajdonságait. Praktikus kialakításának hála mind plafonra, mind oldalfalra való elhelyezésre is alkalmas.

  IR-CUT

  A HIKVISION DS-2CD1343G0-I(2.8MM) IP kamera éjellátása 30 méter, amelynek egyik sarokpillére az IR-CUT és amely természetesen ebben a kamerában is megtalálható. Az éjszakai látáshoz nem elegendő infra fénnyel bevilágítani a területet. Ahhoz, hogy a kamera lásson is mellette, tudnia kell működnie éjszakai üzemmódban is. Az IR-CUT pontosan ezt szolgálja ki.

  Hálózati kapcsolat

  Az IP kamerában megtalálható egy vezetékes hálózati csatlakozó, amely segítségével LAN hálózatokhoz kábellel RJ45-ös porton keresztül tudjuk csatlakoztatni. Fontos, hogy Cat5 vagy e feletti besorolású UTP, FTP, STP kábellekkel egyaránt használható. A LAN csatlakozó adatátviteli sebessége lehetővé teszi a kamera legnagyobb felbontásakor előállítható legmagasabb bitrátán való kommunikációt egyszerre több végpont irányába is.

  A hálózati kábel csatlakoztatásánál arra mindenképpen figyelni kell, hogy a csatlakozás vízhatlan legyen, tehát ne tegyük ki szándékosan magas párának, vagy akár az időjárás viszontagságainak sem. 

  Power over Ethernet (PoE) 

  A kamera rendelkezik Pover over Ethernet (PoE) támogatással. A Pover over Ethernet konkrétan azt jelenti, hogy a kamera hálózati adatátvitelt biztosító (UTP, FTP, stb.) kábelén nem csak az adat, hanem az IEEE 802.3af és 802.3at szabványok által előírt módon áram is továbbítódik a kamera irányába a megfelelő PoE kompatibilis switchek, injektorok vagy routerek felől.

  Mivel a PoE egyetlen kábel használatával lehetővé teszi a tápellátást és egyben az adatátvitelt, nem kell annyit költeni a hálózati nagyfeszültség felszereléshez szükséges kábelek megvételére és bekötésére, valamint nincs szükség dugaljzatokra és egyéb kiegészítőkre. A PoE egyszerűbbé és többségében olcsóbbá teszi a hálózat telepítését és bővítését olyan épületekben, ahol az új távvezetékek telepítése túl költséges vagy lehetetlen lenne. A PoE használatával olyan helyekre szerelhetjük fel a kamerát, ahol az elektromos áram bevezetése nem lenne célszerű, mint pl.álmennyezetre. A PoE használatával csökkenthetők a kábelek és elektromos aljzatok az egyébként is zsúfolt berendezéstároló helyiségekben vagy kábelszekrényekben. 

  Kezelőfelület

  A kamera kezelőfelülete letisztult, egyszerű, de annál inkább használható vezérlési lehetőséget biztosít a kamera felé. Teljes körű konfigurálásához szükség van egy számítógépre, amelynek böngészőjén keresztül el lehet elvégezni a beállításokat. Windows operációs rendszer használata esetén kézenfekvő az Internet Explorer 11 vagy újabb verziójának használata.

  A webes kezelőfelület mellett lehetőségünk van a kamera konfigurálására a gyártói iVMS névre hallgató szoftver használatára is. Az iVMS egy profi, térfigyelő rendszer kialakítására optimalizált központi program, amellyel a kamera minden paramétere kezelhető és módosítható. 

   

  Adatok
  Vandálbiztos kivitel
  Nincs
  Kültéri kivitel
  Van
  Beépített Infra led
  Van
  AWB
  Van
  BLC
  Van
  Day&Night
  Van
  ICR
  Van
  FPS Max. felbontás esetés
  3
  CCD/CMOS
  1/3" CMOS
  Max. LAN sebesség
  1
  Max. IR távolság
  3
  Hang bemenet
  Nincs
  Hang kimenet
  Nincs
  Kapcsolat típusa
  Vezetékes
  Onvif
  Van
  Digitális zajszűrés
  3DNR
  Méret
  128x96mm
  SD kártya támogatás
  Nincs
  H264+
  Van
  H265
  Van
  H265+
  Van
  Tipus
  Turret
  Tápellátás
  12VDC / PoE
  DWDR
  Van
  Működési hőmérséklet
  -30C - +60
  Tömörítés
  H265+, H265, H264+, H264
  Cikkszám
  976849
  Tömeg
  350 g/db
  További tulajdonságok
  • 1/3" Progressive scan CMOS
  • Felbontás: 4MP (2560x1440)
  • FPS: 2560x1440/25fps
  • Minimum fényszükséglet: 0,01Lux @F1.2, AGC ON
  • Hálózati csatlakozó: 1xRJ45 10/100M
  • Időjárásálló kültéri ház (IP67)
  • Day&Night funkció (mechanikus IR cut filter)
  • Beépített IR ledek (max. 30m)
  • PoE bekötés:  4/5 (+), 7/8 (-)
  • Fogyasztás: 7,5W
  • Méret: 70x155mm
  • 6954273673093
    
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!